Praktisch

Repetities en concerten

De Ceciliaantjes repeteren nu elke zaterdagnamiddag van september tot half juni van 14u45 tot 15u45 in harmoniezaal Concordia, Provinciebaan 4 in Rotselaar. Tijdens de schoolvakanties wordt er al eens een weekje rust genomen, tijdens de zomervakantie repeteren we helemaal niet. In niet-corona-omstandigheden krijgen de muzikanten aan het einde van elke repetitie een drankje.

Enkele keren per jaar geven we een concertje: bijvoorbeeld op de pannenkoekennamiddag van 1 november, een kerstconcert aan het begin van de kerstvakantie, een optreden op het jaarlijks concert van de jeugd (het grote jeugdorkest), een concertje op Rotselaar Kermis, ...
Voor concerten dragen we allemaal ons groen T-shirt met Ceciliaantjes-logo en een blauwe jeansbroek. Alle data voor repetities en concerten zijn terug te vinden op deze site bij Kalender en in de nieuwsbrief die de muzikanten (van alle orkesten, ook jeugd en harmonie) maandelijks krijgen toegestuurd.


Zomeractiviteit 2021

 

Kostprijs

Eén keer per werkjaar (in september) betaal je lidgeld (€20); zo ben je een heel jaar verzekerd tijdens al onze activiteiten. Al hopen we die verzekering natuurlijk nooit nodig te hebben! Daarnaast is er nog de eenmalige aankoop van het T-shirt met logo voor optredens en activiteiten (€5)
Gedurende het jaar doen we ook enkele niet-muzikale activiteiten zoals het kerstfeestje. Voor het eten+activiteit vragen we hier ook een kleine bijdrage (meestal €5). Soms plannen we een iets duurdere uitstap.